|
Se afsnit 1 "De unge forskere og maden": Kan smag være med til at redde verden?: oer.ku.dk/media/0_ci2xugnc
Se afsnit 2 "De unge forskere og maden", Daniel sætter…
Subjects: Science
All media: Science Creation year
2010 - Copyright license
CC BY-NC-SA (Attribution-NonCommercial-ShareAlike)
|
|
Episode 2 of the Tv-series Young Scientists and Food
See episode 1 of Young Scientists and Food, Can taste help to change the world? oer.ku.dk/media/0_ze5l2jri
See episode 3 of Young Scientists and…
|
|
|
|
Episode 1 of the Tv-series Young Scientists and Food
See episode 2 of Young Scientists and Food, Daniel powers up the milk-making process
See episode 3 of Young Scientists and Food, Can a virus…
|
|
Afsnit 1 af Tv-serien De unge forskere og maden
Se afsnit 2 af De unge forskere og maden, Daniel sættter strøm til mælken
Se afsnit 3 af De unge forskere og maden, Kan virus fra…
|
|
|
|
|
|
Associate Professor Vibeke Olien shows how a solution of milk powder and water changes structure under high pressure in the high pressure laboratorium at the Department of Food Science at the…
|
|
Vi kan bekæmpe madspild med Fødevarevidenskab. Det kan fx ske ved at forlænge madens holdbarhed og ved at udnytte sidestrømme, så vi får et cikulært…
|
|
Det kræver fødevarevidenskab at gøre bæredygtige og næringsfyldte fødevarer som alger og insekter lækre, så vi får lyst til at spise dem i…
|
|
Intro til Tv-serien De unge forskere og maden, som bliver vist på TV2/Lorry fra 6. april 2020.
|
|
Episode 3 of the Tv-series Young Scientists and Food
See episode 1 of Young Scientists and Food, Can taste help to change the world? oer.ku.dk/media/0_ze5l2jri
See episode 2 of Young Scientists and…
|
|
Bachelor i Fødevarer og Ernæring er studiet for dig, der har interesse i, hvordan den mad vi spiser bliver produceret, hvad den består af, og hvad der sker med kroppen, når…
|
|
Karrieremuligheder med en bachelor i fødevarer og ernæring fra Institut for Fødevarevidenskab på Københavns Universitet.
|
|
Bacheloruddannelsen i Fødevarer og Ernæring er rettet mod fødevareindustriens behov, og du har mulighed for at styrke dine kompetencer med et praktikophold.
|
|
En gruppe ph.d. studerende fra Wageningen University i Holland besøgte Institut for Fødevarevidenskab (KU FOOD) den 5. november 2014 som en del af deres studierejse til Tyskland,…
|