This website uses cookies to improve website functionality and performance, to analyze website traffic, and to provide you with a more personalized experience. To find out more about the cookies we use, see our Privacy Policy.
00:10
Alt for meget mad går tabt
Vi kan bekæmpe madspild med Fødevarevidenskab. Det kan fx ske ved at forlænge madens holdbarhed og ved at udnytte sidestrømme, så vi får et cikulært…
Bæredygtig mad skal også være…
Bæredygtig mad skal også være lækker
Det kræver fødevarevidenskab at gøre bæredygtige og næringsfyldte fødevarer som alger og insekter lækre, så vi får lyst til at spise dem i…
00:59
Karrieremuligheder
Karrieremuligheder med en bachelor i fødevarer og ernæring fra Institut for Fødevarevidenskab på Københavns Universitet.
01:05
Job i organisationer og myndigheder
Videnskabelig assistent i Kræftens Bekæmpelse Agnetha Linn Rostgaard-Hansen fortæller om sit job.
01:24
Innovation og entreprenørskab
Tobias Emil Jensen fra bryggeriet To Øl ApS fortæller om sin hverdag.
For questions, please send us an e-mail | Accessibility for this site © University of Copenhagen