This website uses cookies to improve website functionality and performance, to analyze website traffic, and to provide you with a more personalized experience. To find out more about the cookies we use, see our Privacy Policy.
Associate Professor Vibeke Olien shows how a solution of milk powder and water changes structure under high pressure in the high pressure laboratorium at the Department of Food Science at the…
Bachelor i Fødevarer og Ernæring er studiet for dig, der har interesse i, hvordan den mad vi spiser bliver produceret, hvad den består af, og hvad der sker med kroppen, når…
Bacheloruddannelsen i Fødevarer og Ernæring er rettet mod fødevareindustriens behov, og du har mulighed for at styrke dine kompetencer med et praktikophold.
Link til Fødevarevidenskabens Historie - afsnit 1 Link til Fødevarevidenskabens Historie - afsnit 2 Danmark er et øl-land, og med Carlsberg er vi størrelsesmæssigt i…
Mange whisky-eksperter anbefaler, man putter vand i sin whisky, da smagen så 'åbner sig op'. Men hvad er det egentlig, der sker, når man hælder vand i whiskyglasset.…
Link til Fødevarevidenskabens Historie - afsnit 3 Link til Fødevarevidenskabens Historie - afsnit 1 I Danmark begynder fødevarevidenskabens historie med etableringen af Den…
Link til Fødevarevidenskabens Historie, afsnit 2. I Danmark begynder fødevarevidenskabens historie med etableringen af Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole på…