This website uses cookies to improve website functionality and performance, to analyze website traffic, and to provide you with a more personalized experience. To find out more about the cookies we use, see our Privacy Policy.
Link til Fødevarevidenskabens Historie - afsnit 1 Link til Fødevarevidenskabens Historie - afsnit 2 Danmark er et øl-land, og med Carlsberg er vi størrelsesmæssigt i…
Link to the History of Food Science in Denmark – episode 4 Link to the History of Food Science in Denmark – episode 1 Link to the History of Food Science in Denmark – episode 2 In…
Link to the History of Food Science in Denmark - episode 3 Link to the History of Food Science in Denmark – episode 4 Link to the History of Food Science in Denmark – episode 1 In…
In the history of the Food Science part 4 - We survived on the rye bread Professor of food chemistry Leif Skibsted is interviewing associate professor emerita Åse Hansen (both from UCPH FOOD)…
Go to Part 2 of The History of Food Science in Denmark In Denmark, the modern history of food science begins with the establishment of the Royal Veterinary and Agricultural University (RVAU) at…
Link til Fødevarevidenskabens Historie - afsnit 1
Link til Fødevarevidenskabens Historie - afsnit 2
Link til Fødevarevidenskabens Historie - afsnit 3
I…
Link til Fødevarevidenskabens Historie - afsnit 3 Link til Fødevarevidenskabens Historie - afsnit 1 I Danmark begynder fødevarevidenskabens historie med etableringen af Den…
Link til Fødevarevidenskabens Historie, afsnit 2. I Danmark begynder fødevarevidenskabens historie med etableringen af Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole på…